header.jpg

Goed geplukt!

IMG 1855Stel jij je boomgaard open voor plukkers?

Hoogstamboomgaarden leveren kilo’s lekker fruit. Toch blijven de vruchten maar al te vaak aan de bomen hangen. Zonde van het lekkere fruit…

Nochtans zijn er veel mensen die geen boomgaard hebben, maar wel op zoek zijn naar onbespoten fruit uit de streek. Om de vraag en het aanbod van hoogstamfruit samen te brengen, lanceerden we vanuit de regionale landschappen de website www.goedgeplukt.be .

We zijn momenteel op zoek naar boomgaardeigenaars die interesse hebben om hun boomgaard open te stellen voor plukkers. Dat kan door de boomgaard eenvoudig te registreren op het platform goedgeplukt.be. Heb jij dus vanaf deze zomer hoogstamfruit in de aanbieding? En wil je je boomgaard openstellen voor zorgzame en kwaliteitsbewuste plukkers? Registreer je dan vandaag nog! Uiteraard hoef je je boomgaard niet de hele tijd open te stellen en al het fruit gratis weg te geven. Je maakt telkens afspraken met de geïnteresseerde plukkers. 

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.