header.jpg

OPROEP: organiseer een activiteit op Dag van de Trage Weg 2018

DTW2018 fietsen 150x113Met het jaarlijks campagneweekend Dag van de Trage Weg zetten duizenden wandelaars, fietsers en ruiters in heel Vlaanderen trage wegen in de kijker. Ze benadrukken hun belang voor veilige, gezonde en aangename verplaatsingen, vaak ook korter en sneller. Bovendien zijn de veldwegen op het platteland en de bospaadjes in het groen de plekken bij uitstek om van natuur en landschap te genieten en mooie plekjes te ontdekken.

Iedereen kan een activiteit organiseren tijdens het weekend van 20-21 oktober: lokale besturen, natuurverenigingen, erfgoedverenigingen, recreatieve organisaties, enz.

Alle soorten activiteiten op, langs en over trage wegen zijn mogelijk: een verhalennamiddag, een proefwandeling met mobiele fruitpers, kleine onderhoudswerken aan een pad, houtkantenbeheer, enz.

Doe mee, verken je buurt en draag bij tot een prettige omgeving met tal van wandel- en fietsmogelijkheden! Laat je inspireren op www.dagvandetrageweg.be, organiseer één van de vele activiteiten in Vlaanderen en reken op ondersteuning en bekendmaking door Trage Wegen vzw. Vragen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 331 59 26.

logo dagvandetrageweg 2018

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.