header.jpg

Provinciaal Steunpunt Bos uit de startblokken in het Dijleland

Meerdaalwoud small Ernst GulcherSinds deze zomer werkt de provincie Vlaams-Brabant samen met het Regionaal Landschap Dijleland rond duurzaam bosbeheer. Provinciaal bosmedewerker Pieter Spoelders staat boseigenaars graag met raad en daad bij rond alles wat bij bosbeheer komt kijken. Je kan bij hem terecht voor advies over bosbeheer en werkzaamheden in het bos en voor administratieve ondersteuning bij kapmachtigingen, subsidies of natuurbeheerplannen.

Hierbij wordt aandacht geschonken aan jouw noden, met oog voor de economische, ecologische en sociale functies van je bos.

Ook als je nog geen bos hebt, maar graag wenst te bebossen of een stuk grond aan te kopen, kan je op onze hulp rekenen. Projectmedewerker Pieter Moysons van het Regionaal Landschap Dijleland, staat voor je klaar om je project te helpen realiseren. Zowel voor bebossing, herbebossing, als voor de aankoop van grond zijn er heel wat subsidiemogelijkheden.

Deze tandem, bestuurd door onze twee Pieters, neemt je graag op sleeptouw om van jouw bos een prachtig plekje te maken. Aarzel niet om hen te contacteren:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 0471 66 14 73 of 016 40 85 58

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 016 40 85 58

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.