header.jpg

Cursus Snoei van hoogstamfruitbomen - 19/3/22 en 27/8/22

Wil jij ook fruit oogsten uit eigen tuin? Ben je de trotse eigenaar van een mooie hoogstamboomgaard, of wil je graag fruitbomen aanplanten? Dan is deze cursus iets voor jou. Want fruitbomen, die moet je snoeien, al vanaf de aanplant!

 

Snoei is noodzakelijk voor een goede kroonvorming, om je boom gezond te houden en om hem een lang, bloeiend leven te gunnen. Sommige ingrepen doe je best in de winter, andere in de zomer. Er valt heel wat over te leren! Daarom bestaat de cursus uit twee dagen, met telkens theorie en praktijk. Op 19 maart bespreken en oefenen we de wintersnoei. Op 27 augustus komt de zomersnoei aan bod. Beide dagen bouwen op mekaar voort. Je kan dus enkel inschrijven voor beide dagen. Voorkennis is niet nodig, wel goesting en een goeie snoeischaar!

Wanneer: zaterdag 19 maart en 27 augustus 2022, 9u30 tot 16u00

Waar: Kampenhout

Kostprijs: 50 euro

Inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016 40 85 58

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.