header.jpg

Wegen ontmoeten beken - 18 oktober - Kampenhout

DagTrageWegen2020Trek je wandelschoenen maar aan, want op zondag 18 oktober vieren wij de 'Dag van de Trage Weg'. Heemkring Campenholt, Natuurpunt Kampenhout en de gemeentedienst toerisme werkten dit jaar weer een mooie en bovendien leerrijke wandeling uit van ongeveer 7,5 kilometer. Dit jaar verkennen we, samen met een gids, de trage wegen, en in het bijzonder ook de beken die we passeren.

Je kan gratis deelnemen, maar inschrijven is verplicht. Stuur daarvoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vrijdag 16 oktober. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Omwille van de coronamaatregelen werken we dit jaar met 2 kleine groepen van max. 15 deelnemers die op een apart tijdstip vertrekken. Vermeld in jouw mail met welke groep je wilt wandelen en met hoeveel personen. We vragen ook om onderling voldoende afstand te houden en een mondmasker te dragen.

Vertrekuren:

-Groep 1: 13 uur

-Groep 2: 14 uur

We vertrekken telkens aan Het Labo in Kampenhout (Brouwerijstraat 23). Je kan hier ook parkeren. Na de wandeling krijgen de deelnemers hier een drankje aangeboden.

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zoek naar een trage wegen-activiteit in een andere gemeente? Kijk op www.dagvandetrageweg.be en zoek een activiteit in jouw buurt.

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.