header.jpg

Knotcursus Goedgeknot

knotwilgen c Koen De Rijck RL PZ

Deze knotcursus gaat door op zaterdag 22 en zaterdag 29 februari 2020, telkens van 9-17u in het bezoekerscentrum Groene Vallei, Lelieboomgaardenstraat 60, 3071 Erps-Kwerps (Kortenberg).

De cursus omvat zowel theorie binnen als praktijk buiten, afhankelijk van de weersomstandigheden wordt er praktijk en theorie verwisseld.

Lunch is niet inbegrepen en dient u zelf mee te nemen. Drank (warm en koud) wordt voorzien.
Er zijn persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar (maar beperkt), indien u er zelf heeft gelieve dit aan te geven en mee te nemen.

Deelnameprijs bedraagt 90€. Inschrijven doet u via https://forms.gle/ujK3mXuTd49mUesEA én door betaling van het inschrijvingsgeld. Inschrijving is pas definitief na betaling. Doe dit best onmiddellijk, dan bent u zeker van uw plaats en ten laatste voor 1 februari 2019.
Het aantal plaatsen is gelimiteerd om de kwaliteit en veiligheid garanderen. Alle deelnemers zijn verzekerd.Zij die dit wensen, kunnen het snoeihout meenemen voor brandhout, wilgenpoten of vlechtwerk.

Bijkomende info kan u verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 016 40 85 58

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.