header.jpg

Cursus Hoogstamboomgaarden

Regionaal Landschap Dijleland vzw organiseert dit jaar opnieuw een cursus over het snoeien van hoogstamfruitbomen. De cursus bestaat uit twee dagen en duurt telkens van 9u30 tot circa 16u30.

- Zaterdag 18 maart 2017: algemene principes en wintersnoei

- Zaterdag 2 september 2017: zomersnoei

In de voormiddag krijg je de noodzakelijke theorie, in de namiddag steek je zelf in groepjes de handen uit de mouwen in een hoogstamboomgaard van zo’n 6 jaar oud. Het is de beste voorbereiding om nadien zelf thuis aan de slag te gaan! 

De cursus vindt plaats in Neerijse, deelgemeente van Huldenberg (meer info volgt na inschrijving). Lesgever is Jan Gelders.

Kostprijs: 25 euro (= voor beide dagen samen). Je kan enkel voor de volledige cursus, dus de 2 dagen samen, inschrijven.

Je dient zelf een lunchpakket mee te brengen, eigen snoeischaar en eventueel een klein handboomzaagje.

Als je graag wil meedoen, aarzel dan niet te lang om je in te schrijven, want deze cursus is doorgaans snel volzet.

Inschrijven kan eenvoudig door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - geef je naam, woonplaats en telefoonnummer op - en door 25 euro te storten op rekeningnummer BIC GEBABEBB / IBAN BE44 0013 1352 0345 van Regionaal Landschap Dijleland vzw met vermelding ‘cursus HSBG 2017’.

 

 

nieuws.jpg

Dijleland Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en verwezenlijkingen. Registreer je voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@rld.be.