header.jpg

9 augustus: Mutoto-loop & Holle Wegen Sightjogging

De jaarlijkse Mutoto-loop 'Naar de Congo en terug' in Duisburg (Tervuren) heeft deze keer een speciaal extraatje: een 'Holle Wegen Sightjogging', georganiseerd door Regionaal Landschap Dijleland vzw.

 Wie een mooie tijd wil lopen, kan zich als vanouds met andere lopers meten tijdens de wedstrijden van 5 of 10 km. De 10 km maakt deel uit van het Scott2Run criterium. Wie vooral van het landschap met de mooie holle wegen wil genieten én onderweg iets wil bijleren, kan meedoen met de sightjogging van 4 km.   Je loopt dan in groep aan een rustig tempo onder leiding van een gids. Onderweg kom je meer te weten over het landschap en de holle wegen. Er starten 4 groepen van maximum 20 joggers.

 

Praktische info:

Starturen sightjogging: 18u45, 19u, 20u05 en 20u20. Opgelet!: Omdat het aantal deelnemers voor de sightjogging strikt beperkt is, moet je vóór 7 augustus inschrijven per mail of telefoon bij Regionaal Landschap Dijleland vzw: 016/40 85 58 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef het startuur op dat je voorkeur wegdraagt.

Startuur 5 km-loop: 19u45. Inschrijven ter plaatse vanaf 18u30.

Startuur 10 km-loop (scott2run): 20u. Inschrijven ter plaatse vanaf 18u30.

Inschrijvingsgeld: 5 euro, ter plaatse te betalen, ook voor de sightjogging. Je krijgt een geschenkpakket na afloop.

Waar: Kerkplaats, centrum Duisburg

 

Er is nog meer te doen!

9 augustus is ook de start van de Duisburgse dorpsfeesten, met allerlei activiteiten georganiseerd door Duisburgse verenigingen. Zo opent Mutoto om 18u haar Café Lubum, waar je van lekker trappisten met bijhorende kazen kan smullen. Sfeer verzekerd dus in Duisburg!

Meer info over de activiteiten van Mutoto op www.mutoto.be.

 

De Holle Wegen Sightjogging is een samenwerking van Mutoto vzw en Regionaal Landschap Dijleland vzw, met de steun van de provincie Vlaams-Brabant en de gemeente Tervuren.

 

{linkr:bookmarks;size:large;text:nn;separator:+;badges:13}